Showbiz

#russel brand #cucerire #comediant #nepoata #incident #scandal #che_guevara

Russell Brand a sedus-o pe nepoata lui Che Guevara

Actorul britanic Russell Brand se bucura de foarte mare succes in Statele Unite, iar femeile ii cad pur si simplu la picioare. Ultima cucerire a lui Brand este nepoata faimosului lider revolutionar Che Guevara, anunta imdb.com.

Comediantul, cunoscut pentru pasiunea sa pentru femei, a intalnit-o pe din intamplare intr-un restaurant din New York si a reusit s-o impresioneze cu vastele sale cunostinte in materie de personalitati istorice.

“Russell duce o viata grozava in America. Fetele se dau in vand dupa el, iar el se simte in elementul sau si atrage toata atentia”, a declarat o sursa apropiata actorului pentru cotidianul britanic The Sun.

“A cunoscut-o pe Lydia din intamplare, intr-un restaurant din New York. S-au imprietenit imediat si au plecat spre apartamentul actorului. A impresionat-o cu povestile lui despre Alexandru cel Mare si alti lideri politici despre care a citit in calatoriile sale”, a adaugat aceeasi sursa.

De curand Brand a starnit un adevarat scandal in Anglia, dupa ce i-a lasat actorului britanic un mesaj pe telefonul mobil in care ii spunea acestuia ca s-a culcat cu nepoata sa. Incidentul s-a petrecut in direct la o emisiune pe care Russell o prezenta la postul de radio BBC 2. Actorul a demisionat de la postul de radio si si-a cerut oficial pentru incident.

Pe Russell Brand l-ati putut vedea de curand in comedia Forgetting Sarah Marshall. Urmareste trailerul filmului.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea