Showbiz

#comedie #james l brooks #columbia pictures #paul rudd #reese withersoppn #owen wilson

Rudd si Wilson, intr-o comedie de James L. Brooks

Actorii Owen Wilson si Paul Rudd se afla in negocieri pentru a juca alaturi blonda de la Drept, actrita Reese Witherspoon, intr-o comedie romantica care va fi regizata de James L. Brooks pentru studiourile Columbia Pictures, informeaza variety.com

James L. Brooks (Spanglish)  se va ocupa de regie, scenariu – a carui poveste se invarte in jurul unui triunghi amoros, si productie, unde va lucra alaturi de Paula Weinstein (Blood Diamond) si Laurence Mark (Dreamgirls).

Personajul lui Paul Rudd este un director de firma care rivalizeaza cu un jucator profesionist de baseball (Owen Wilson) pentru a cuceri inima frumoasei Reese Witherspoon. Deocamdata nu se cunosc prea multe amanunte despre subiectul acestei comedii romantice , dar se pare ca titlul temporar este How Do You Know ?.
 
columbia pictures vrea ca filmarile sa inceapa la inceputul verii, pentru a lansa pelicula in cinematografele din Statele Unite in decembrie, anul curent.

Singurul obstacol pentru Paul Rudd este acela ca actorul negociaza in acelasi timp si cu reprezentantii companiei DreamWorks pentru a face parte din distributia peliculei dinner for schmucks.

Rudd si Witherspoon si-au imprumutat recent vocile pentru filmul de animatie Monsters vs. Aliens, in timp ce Owen Wilson a jucat alaturi de Jennifer Aniston in comedia de succes Marley and Me.

Urmareste trailerul filmului Monsters vs. Aliens

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea