Showbiz

#marie fredriksson #per gessle #roxette #formatie #revenire #rock #pop

Roxette - din nou pe scena?

Va mai aduceti aminte de Roxette , trupa suedeza care ne-a incantat ani de-a randul cu hituri precum “The Look”, “Sleeping In My Car”, “Joyride”?
 
Intr-un interviu acordat BBC-ului, Per Gessle , fostul component al trupei, a declarat ca in viitorul apropiat ar putea reveni pe scena alaturi de Marie Fredriksson , vocalista grupului.
 
Per a afirmat ca reformarea Roxette este foarte posibila, in conditiile in care Marie a reactionat foarte bine la tratamentul medical pe care l-a urmat in ultimul timp. Artista a fost diagnosticata cu o tumoare pe creier in urma cu 7 ani.
Per pare extrem de incantat de reunirea Roxette, insa a precizat ca nu intentioneaza sa o forteze pemarie frederiksson sa revina pe scena. “Depinde numai de ea. Daca ma suna si-mi spune ca e pregatita, as spune sa-i dam drumul”, a adaugat acesta.
 
Trupa Roxette a cunoscut succesul in a 2-a jumatate a anilor ’80 si inceputul anilor ’90. De la lansarea ultimului album Roxette, intitulat“Room Service”, au trecut mai bine de 8 ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea