Showbiz

#pop #dance #alte-genuri #etno #monden #examen #bac #roxana #etnic #oral #nota 10

Roxana (Etnic) - oral de nota 10

Roxana, mezina trupei Etnic, s-a descurcat de minune marti, 23 iunie, la prima proba a examenului de bacalaureat. Ea a trecut cu nota 10 proba orala a examenului de Limba si Literatura Romana.
 
Cu o perioada aglomerata de concerte atat in Romania cat si in afara tarii, filmari si inregistrari pentru noul album Etnic, Roxana a reusit performanta de a imbina intr-un mod fericit cariera muzicala cu pregatirea pentru bac " title=" bac " title="bac">bac ">BAC , asa ca artista s-a declarat foarte multumita de nota primului examen pe care l-a sustinut.

Am avut emotii, dar ma bucur ca eforturile mele sunt rasplatite, pentru ca sincer, nu-i usor deloc sa inveti pe autostrada Bucureti-Pitesti sau in avion in drum spre Algeria. Abia astept sa se termine, pentru ca BAC-ul reprezinta un factor de stres si un mare consum de energie . Oricum, n-o sa scap de tot, pentru ca agenda de concerte este plina pentru vara si in acelasi timp trebuie sa ma pregatesc pentru admiterea la facultate “, a precizat Roxana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea