Showbiz

#songs for my mother #album #lansare #boyzone #ronan keating #alte-genuri #pop

Ronan Keating lanseaza un album in memoria mamei sale

Cantaretul Ronan Keating isi va lansa noul album solo, „ Songs For My Mother ”, in martie, sub forma unui tribut special pentru mama sa, Marie Keating si pentru a sarbatori Ziua Mamei.

Ronan le-a pregatit si o surpriza fanilor. Logandu-se pe site-ul oficial al artistului pe o perioada limitata de sapte zile, fanii vor avea sansa sa scrie un mesaj personal mamelor (sau poate unei persoane care le-a fost ca o mama); acest mesaj va aparea apoi pe coperta albumului.

Aceasta initiativa, prima din lume, va da posibilitatea primilor 470 de oameni care vor pre-comanda albumul de pe site-ul oficial al lui Ronan, sa aiba parte de aceasta oportunitate de a-si exprima dragostea si aprecierea pentru mama lor intr-un mod cat mai public.

„Songs For My Mother ” este o colectie frumoasa si evocativa de cantece pe care Ronan si le aminteste ca fiind foarte dragi mamei sale. Toate piesele de pe album au fost selectate cu atentie de Ronan, asa ca ocupa un loc special in inima sa.

Pe langa piesele folk traditionale ca „Wild Mountain Thyme” si „Carrickfergus”, materialul include cantece ale unor muzicieni de renume ca Bob Dylan, Joni Mitchell, Elvis precum si versiunea lui Ronan a piesei lui Joshua Kadison, „Mamas Arms”, o melodie care l-a ajutat pe artist sa treaca peste perioada devastatoare de dupa moartea mamei sale.

Albumul mai include si o versiune noua a piesei lui Ronan, „This Is Your Song”. Acesta a compus melodia pentru parintii sai si a fost inclusa pe albumul solo ce a ajuns number 1, „Destination”. „Songs For My Mother” a fost produs de Stephen Lipson, cel care a mai lucrat cu artisti ca Pet Shop Boys , Paul McCartney, Annie Lennox si Will Young.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea