Showbiz

#continuari #2012 #independence day #roland emmerich

Roland Emmerich planuieste 2 continuari la Independece Day?

Am fi zis ca dupa atatea filme despre dezastre si un 2012 in care va distruge complet lumea, regizorul se va opri din realizarea unor astfel de productii. Nici pe departe, mai mult, cineastul are de gand sa faca doua continuari pentru din 1996.

Intr-un interviu acordat postului MTV, Emmerich a spus ca este nerabdator sa reia lucrul la ID, dar povestea pe care intentioneaza s-o aduca pe ecrane nu va incapea intr-un singur film.

“Vrem sa facem ceva mai complex in urmatorul film, de fapt vor fi doua filme”, a afirmat regizorul. “Ideea este sa continuam povestea de unde am lasat-o acum 12-13 ani”, a mai completat Emmerich care a speculat chiar si un posibil titlu: ID4-ever.

Deocamdata nu exista nicio informatie oficiala despre un asemenea proiect din partea 20th Century Fox , pe care Roland Emmerich ar vrea sa-i aiba ca producatori pentru aceste sequel-uri.

Si, la fel de bine, este posibil ca regizorul, aflat in camapania de promovare a lui 2012, sa fi aruncat un zvon pentru a vedea cum ar prinde la public o asemenea idee.

Urmarest trailerul filmului 2012 care are premiera mondiala astazi:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea