Showbiz

#roland emmerich #2012 #2013 #serial

Roland Emmerich face o continuare la 2012: serialul tv 2013!

Dupa cum toata lumea stie, hobby-ul regizorului Roland Emmerich pare a fi distrugerea lumii in repetate randuri. Dupa ce ne-a dat in cap cu extraterestri ( Independence Day ), Godzilla si ne-a criogenat in The Day After Tomorrow , Emmerich aduce din nou apocalipsa in 2012, film ce va fi lansat in doua saptamani.

Insa, regizorul nu se opreste aici si vrea sa duca sfarsitul lumii si mai departe. Unde si cand? In 2013. Emmerich lucreaza deja la un serial TV, intitulat 2013, care sa continue evenimentele din 2012. Regizorul spune ca actiunea din noul serial, care este deja in productie, se va concentra pe evenimentele si viata oamenilor dupa “sfarsitul” din 2012.

“2013 este despre ce se intampla dupa dezastru. Este despre recolonizarea Pamantului. Va fi foarte interesant… Va spune povestea unui grup de oameni care au supravietuit dezastrului pe o bucata de pamant sau insula care nu a fost distrusa”, a declarat Roland Emmerich pentru Entertainment Weekly.

Producator va fi Mark Gordon (Grey’s Anatomy, Private Practice) care a dezvaluit ca ABC planuieste sa difuzeze un serial despre distrugerea planetei dupa incheierea seriei Lost.

Chiar mai este nevoie de un remake al lui Lost? Cu siguranta nu, dar Hollywood-ul nu prea pare sa inteleaga conceptul de "sfarsitul lumii".

Urmareste trailerul filmului 2012:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea