Showbiz

#rod stewart #proces #costum de ginere

Rod Stewart, dat in judecata din cauza costumului de mire

Rod Stewart fost dat in judecata deoarece nu a platit pentru costumul pe care l-a purtat in 2007, la nunta sa cu Penny Lancaster , scrie contactmusic.com.

Designerul Karren Matthews spune ca artistul ii datoreaza inca 5.000 de lire sterline pentru hainele purtate in ziua nuntii, ce a avut la bordul iahtului  "Lady Ann Magee", ancorat in Portofino, Italia.

"Costul hainelor nu a fost achitat in intregime, iar el nici macar nu le-a returnat", a declarat purtatorul de cuvant al lui Karen Matthews.  El a adaugat ca este pentru prima oara cand se confrunta cu o asemenea problema, in cei peste 30 de ani de cand lucreaza pentru creatoarea de moda.

In replica, Rod Stewart a transmis prin intermediul PR-istuluisau urmatorul mesaj: "Costumul nu a fost livrat la timp, nu-i venea bine si, astfel, nu a putut fi folosit. Rod Stewart a fost nevoit sa-si cumpere alt costum in ultimul moment!"

Procesul urmeaza sa inceapa in luna noiembrie.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea