Showbiz

#rod stewart #penny lancaster #copil

Rod Stewart a plans cand a aflat ca sotia lui e insarcinata

Cand a aflat ca sotia sa este insarcinata din nou, cantaretul a izbucnit in lacrimi de bucurie.

Rod Stewart si sotia sa, Penny Lancaster , au impreuna un fiu de patru ani, Alistair, insa cei doi isi doreau foarte mult inca un copil.

Dupa trei incercari de fertilizare in vitro , Rod Stewart a fost sunat de sotia lui care i-a dat vestea cea buna. Chiar daca se afla intr-un restaurant, cantaretul a inceput sa planga de fericire.

“Am izbucnit in lacrimi in restaurant. Ea plangea, eu plangeam. A fost un moment special", a declarat artistul, citat de Showbizspy.com.

Cantaretul in varsta de 65 de ani a explicat si chinurile prin care a trecut alaturi de sotie, inainte de momentul fericit.

"A fost un drum lung. Facea injectii in fiecare zi, iar primele doua tratamente nu au functionat. Nu suportam sa ii vad tristetea de pe fata. Trebuie sa astepti cateva saptamani inainte sa stii daca a functionat si esti zdrobit cand afli ca nu a mers", a explicat Rod Stewart.

Micutul se va naste in luna februarie, iar parintii i-au gasit deja un nume: Aidan. Acesta va fi al optulea copil al lui Rod Stewart.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea