Showbiz

#robert pattinson #frumos #influent

Robert Pattinson: Sunt frumos, dar nu sunt influent

Robert Pattinson pare sa nu fie adeptul unei false modestii. Actorul din nu se sfieste sa se considere frumos, dar nu prea crede ca este si influent.

Invitat alaturi de Kristen Stewart, Taylor Lautner si Dakota Fanning in emisiunea lui Oprah Winfrey pentru promovarea filmului Eclipse, Pattinson a recunoscut ca ii vine greu sa creada ca este o persoana influenta.

Intrebat de Oprah ce parere are despre includerea sa in topul celor mai frumosi oameni din lume realizat de revista People si in topul celor mai influenti intocmit de publicatia Time, Robert Pattinson a stat un timp pe ganduri inainte de a da un raspuns.

“Este complet ridicol ”, a raspuns starul cand Oprah i-a cerut sa aleaga care dintre cele doua topuri conteaza cel mai mult pentru el

“Categoric cea cu cei mai frumosi”, a spus Robert. “Nu am cum sa influentez oamenii. Acum trei nu puteam sa-mi influentez nici cainele sa mearga”, a glumit actorul.

Cel de-al 3-lea film din seria Twilight, Eclipse va avea premiera in Romania pe 2 iulie, asa ca fanii nu mai au chiar atat de mult de asteptat. Vezi trailerul filmului aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea