Showbiz

#actor #robert pattinson #fan #emisiune #top gear

Robert Pattinson - obsedat de emisiunea Top Gear

 

Robert Pattinson este fan declarat al emisiunii Top Gear , asa ca urmareste aproape obsesiv episoadele pe laptop in pauzele de filmare.

Potrivit Showbizspy, starul seriei Twilight se tine la curent cu evenimentele din Marea Britanie, urmarind mai tot timpul episoade din emisiunea Top Gear, care i-a avut recent invitati pe Tom Cruise si Cameron Diaz.

“Rob se uita la emisiune pe laptop. Toti prietenii lui englezi o urmaresc si el vrea sa tina pasul cu ei. Spera ca va fi si el invitat intr-o zi in emisiune, desi trebuie sa-si imbunatateasca abilitatile de sofer. Este cunoscut faptul ca sofeaza ca o femeie in varsta”, a spus o sursa.

Daca vrea sa ajunga la Top Gear, Robert Pattinson are multe de invatat despre masini sau ar trebui sa manifeste vreun interes macar pentru locul in care le lasa. La premiera londoneza a filmului Remember Me din martie anul acesta, actorul a recunoscut ca si-a pierdut Audi-ul in Los Angeles pentru ca a uitat unde l-a parcat.

“Mi-am pierdut masina undeva prin LA pentru ca nu-mi mai amintesc unde am parcat-o”, a spus Pattinson.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea