Showbiz

#robert pattinson #actor #twilight #hollywood

Robert Pattinson nu poate obtine o intalnire

Aproape imposibil de crezut, dar lui Robert Pattinson ii este foarte greu sa obtina o intalnire. Motivul? Se pare ca starul Twilight este eclipsat de personajul care l-a facut celebru.

De curand, actorul a marturisit ca, din cauza faimei pe care si-a creat-o odata cu rolul lui Edward Cullen din saga Twilight, nu mai poate face rost de o intalnire. „Fetele il striga innebunite pe Edward, nu pe Robert. Eu tot nu pot obtine o intalnire!”, a declarat Robert Pattinson, citat de revista People.

In afara de problemele pe care le are cu fetele, starul din Twilight a facut si cateva referiri cu privire la rolul sau din New Moon. „Nu mai reprezint principalul punct de interes in al doilea film. Apar in visele Bellei. Deci sunt acolo, dar reflectoarele nu mai sunt asupra mea”, a spus el.

Pattinson a mai spus ca noul film, New Moon prezinta „momente semnificative” doar la inceputul si la sfarsitul peliculei.

„Am mai degraba un rol secundar in acest film, lucru care m-a facut sa ma simt mai liber. (...) Nu trebuie sa sustin eu filmul sau sa-mi fac griji pentru fani. Cred ca m-am descurcat mai bine fara aceste lucruri care sa ma apese”, a completat Robert Pattinson.

Urmareste trailer-ul filmului Twilight: New Moon cu Robert Pattinson in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea