Showbiz

#twilight #spider-man 4 #robert pattinson

Robert Pattinson - in Spider-Man 4?

Dupa ce vestea ca Tobey Maguire , Kirsten Dunst si regizorul Sam Raimi s-au retras din proiectul Spider-Man 4 a facut ieri inconjurul internetului, azi aflam o alta stire, la fel de naucitoare.

Cel care l-ar putea inlocui pe Tobey Maguire in rolul lui Peter Parker este nimeni altul decat Robert Pattinson, vampirul stralucitor din seria Twilight.

Maguire si Raimi au refuzat sa lucreze la Spider-Man 4 dupa ce au aflat ca producatorii de la Sony Pictures doreau sa duca filmul intr-o alta directie, mai precis sa realizeze un prequel in care sa-l prezinte pe Peter Parker adolescent. Planul este ca partea a patra a francizei sa se concentreze pe viata si aventurile liceanului Peter Parker, inainte ca acesta sa devina supererou.

De asemenea, producatorii isi doresc ca filmul sa fie un pic mai intunecat si contemporan in comparatie cu cele trei productii de pana acum. Mai mult, se speculeaza ca Sony va angaja probabil unul dintre cei mai in voga tineri actori pentru Spider-Man 4, iar cel care ar avea cele mai multe sanse este Robert Pattinson.

Potrivit The Daily Record, cei doi actori pe care producatorii ii vad in locul lui Tobey Maguire sunt Pattinson si Michael Cera (Superbad). Deocamdata nu exista nicio confirmare oficiala in acest sens.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea