Showbiz

#hollywood #twilight #actor #robert pattinson

Robert Pattinson: "Arat ca un idiot"

Robert Pattinson nu pricepe de ce toate femeile alearga dupa el. Starul din Twilight nu se considera suficient de atragator incat sa fie inclus in topurile masculine de frumusete, potrivit femalefirst.co.uk.

"Ma simt ca un personaj de desene animate. Arat ca un idiot si este evident ca am un picior mai lung decat celalalt. Am fost un model foarte prost. Eram foarte inalt dar cu aceeasi infatisare de pusti de 6 ani", a povestit actorul, neintelegand de ce este luat drept etalon in revistele de "look". 

Astfel, Pattinson (23 ani) a marturisit ca i-a fost destul de dificil sa se acomodeze cu statul de "celebritate sexy de la Hollywood". "Nu prea stau bine la capitolul incredere de sine. Incerc insa sa mentin lucrurile sub control. Probabil nu sunt genul de tip care sa faca o franciza . Nu sunt cel mai sociabil om din lume", a completat acesta.

Oricum, cand Robert a fost distribuit pentru rolul vampirului Edward Cullen din franciza Twilight, producatorul catherine hardwicke a recunoscut ca i-a fost destul de dificil sa-l faca atractiv pe acesta.

"M-au chemat acolo si mi-au spus clar, ` Catherine , crezi ca ai putea sa faci ceva cu tipul asta pentru a arata bine?' Asa ca le-am raspuns simplu: `Uitati ce am sa fac. O sa-i schimb culoarea parului, o sa-l coafez altfel, un stil diferit. Va lucra clar cu un antrenor de acum incolo. Operatorul meu de imagine se pricepe de minune la jocul de lumini si ii va studia pometii. Credeti-ma ca o sa-l facem sa arate bine`", a povestit Catherine Hardwicke pentru revista Vanity Fair . 

Se pare ca Robert oricum se impacase cu aceasta idee. Pe la inceputul acestui an, acesta a declarat ca nu vrea sa fie adulat pentru fizicul sau. "Sa fii cel mai hot actor chiar nu inseamna nimic. Probabil ai o luna de glorie si cam atat". El insa a avut mai mult de o luna de faima. Sa fie doar modest?

Urmareste trailer-ul filmului The Twilight Saga: New Moon cu Robert Pattinson si Kristen Stewart in rolurile principale

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea