Showbiz

#robert pattinson #muscat #leu #filmari #water for elephants

Robert Pattinson a fost muscat de un leu la filmari

Robert Pattinson a fost muscat de un leu pe platourile de filmare ale productiei Water for Elephants / Apa pentru elefanti , dar nu va speriati, starul sclipicios din Twilight este cat se poate de intreg.

Actorul, care interpreteaza in Water for Elephants rolul unui veterinar care are grija de animalele unui circ ambulant, a fost muscat de brat de un leu, insa a scapat fara nicio rana, intrucat animalul nu avea dinti. In plus, leul l-a muscat pe Pattinson in semn de afectiune, dupa cum a explicat dresorul.

Robert are de filmat aproape zilnic scene cu tot felul de animale exotice si pare ca este incantat de aventurile de la filmari. “Aproape in fiecare zi filmez alaturi de animale exotice . E o nebunie. Tocmai am fost muscat de un leu fara dinti”, s-a laudat Pattinson pentru WENN.com.

“Mi-au spus ca asa face leul mereu si am zis ca e in regula. Apoi au fost nevoiti sa-l faca sa ma apuce mai tare de mana, pentru leu era prea prietenos si doar imi lingea bratul”, a mai povestit Pattinson.

Din distributia lui Water for Elephants mai fac parte Reese Witherspoon si Christoph Waltz. Filmul este regizat de Francis Lawrence si va aparea pe ecrane in 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea