Showbiz

Robert Downey Jr. - un actor foarte solicitat

Dupa succesul obtinut cu SF-ul Iron Man, Robert Downey Jr. a devenit unul dintre cei mai ocupati actori din cetatea filmului, iar propunerile de filme si contractele au inceput sa curga.

Actorul american poarta in prezent negocieri pentru a juca rolul principal in productia DreamWorks/Universal, Cowboys & Aliens, o combinatie interesanta de SF si western, care ar putea ajunge in cinematografe in 2010.

Cowboys & Aliens este inspirat de o carte de benzi desenate , iar povestea se concentreaza pe luptele din Vestul Salbatic dintre indienii Apache si americani. Robert Downey Jr. ar urma sa joace rolul unui fost pistolar, care este martor la prabusirea unei nave spatiale in preeria americana.

Povestea traseaza o paralela intre dorinta americanilor de a-i cuceri pe indienii salbatici cu tehnologia lor avansata si asaltul extraterestrilor asupra oamenilor, care trebuie sa lase diferentele rasiale deoparte pentru a se apara impotriva invadatorilor veniti din spatiu.

Robert Downey Jr. va putea fi vazut din nou pe ecrane la sfarsitul lunii august in comedia Tropic Thunder, iar in noiembrie in drama The Soloist .

Actorul de 43 de ani mai are in plan alte doua proiecte cinematografice, The Deep Blue Good-by si Dog Years, iar magnatul imperiului Playboy, Hugh Hefner, vrea sa-l vada interpretand rolul sau intr-un film biografic . Robert Downey Jr. va juca de asemenea si in Iron Man 2, ale carui filmari vor incepe la sfarsitul acestui an.

Trailer Iron Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea