Showbiz

#gravity #3d #spatiu #astronaut #robert downey jr.

Robert Downey Jr. - astronaut pierdut in spatiu in 3D-ul "Gravity"

Dezvoltat initial ca proiect cinematografic pentru Angelina Jolie, Gravity , noul film SF regizat de Alfonso Cuaron , va avea un alt protagonist, scrie aceshowbiz.com.

Locul lui Jolie a fost luat de Robert Downey Jr. care poarta negocieri pentru a interpreta personajul principal masculin din pelicula Gravity, o productie 3D despre supravietuirea in spatiu.

Downey Jr. a incheiat recent filmarile la Iron Man 2 si pana va incepe lucrul la sequel-ul lui Sherlock Holmes, va turna la Londra filmul Gravity, in regia lui Alfonso Cuaron. Actorul american va juca rolul liderului unui grup de astronauti trimisi intr-o misiune periculoasa la o statie spatiala indepartata.

In timp ce personajul interpretat de Robert Downey Jr calatoreste in afara statiei spatiale, ceilalti membri ai echipajului sunt ucisi de resturile unui satelit. Scenariul este semnat chiar de Alfonso Cuaron.

Initial, rolul principal i-a apartinut Angelinei Jolie, insa dupa ce aceasta s-a retras din proiect, producatorii de la Warner Bros. ai inceput negocierile cu Downey Jr. Filmarile la Gravity vor avea loc la Londra in aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea