Showbiz

#international #festival de film #doha #qatar #robert de niro

Robert De Niro va organiza Tribeca Film Festival Doha

Actorul Robert De Niro a semnat zilele trecute un acord cu autoritatile statului Qatar pentru a putea organiza, in capitala Doha , un festival international de film .

Tribeca Film Festival Doha se va desfasura in perioada 10 - 14 noiembre 2009, la Muzeul de Arta Islamica. Muzeul a fost inaugurat cu mare fast weekend-ul trecut, in prezenta a numeroase celebritati si oameni de cultura .

Robert de Niro a incheiat acordul cu Al-Mayassa Bent Hamad Al-Thani, fiica seicul Hamad ben Khalifa Al-Thani.

In 2001, Alaturi de Jane Rosenthal si Graig Hatkoff, De Niro a infiintat Tribeca Film Festival pentru a revitaliza viata culturala a Manhattan-ului dupa atacurile din 11 septembrie.

Festivalul va avea ca sarcina organizarea festivalului din Doha, a carui prima editie va avea programate 40 de filme din diferite tari si culturi.

Al-Mayassa a declarat, in timpul ceremoniei de semnare a acordului, ca ii invita pe toti indragostitii de cinema din toate tarile sa vina sa-si impartaseasca pasiunea pentru aceasta arta la Tribeca Film Festival Doha.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Righteous Kill, cu Robert de Niro si Al Pacino

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea