Showbiz

#pop #robbie williams #monden #extrateresti #ozn #tatuaj #ochiul lui horus

Robbie Williams se tatueaza de dragul extraterestrilor


Se pare ca obsesia lui Robbie Williams cu privire la extrateresti continua. De curand, artistul si-a tatuat pe ceafa Ochiul lui Horus, sub pretextul ca asa va putea comunica mai bine cu omuletii verzi.

ochiul lui horus este folosit si de institutia Enlighting Contact With Extraterrestrial Intelligence, alaturi de care Robbie incearca sa gaseasca OZN-urile.

De altfel tatuajul este un simbol egiptean antic. Acesta mai este numit si "Udjat" si semnifica Cosmosul. Conform traditiei, Ochiul lui Horus are menirea de a proteja oamenii de fortele malefice.

Conform afirmatiilor extraterestologului Michael C. Luckman, se pare ca exista o relatie puternica intre extraterestii si egipteni . Robbie Williams este constient de acest fapt si este pregatit sa intre in contact cu civilizatia supra-pamanteana.

„Robbie pare sa se preateasca, trupeste, sufleteste si mintal, pentru a face calatoria finala in spatiu in viitorul foarte apropiat”, a marturisit Luckman, citat de bangshowbiz.com.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea