Showbiz

#2012 #turneu #robbie williams

Robbie Williams pregateste un nou turneu in 2012

Starul pop, Robbie Williams , si-a surprins fanii in momentul in care a anuntat un nou turneu care va fi programat pana la finalul anului 2012, anunta MTV intr-un comunicat de presa.
 
Marturisirea sa a fost cu atat mai socanta cu cat este cunoscut faptul ca Robbie Williams are o adevarata fobie de turnee. In trecut, el a declarat ca acestea ii creeaza o stare fizica foarte proasta si ca isi doreste sa nu se mai intoarca la viata din timpul promovarii albumelor. Detalii despre cariera de succes a interpretului si despre viata sa pot fi urmarite in cadrul emisiunii “MTV IDOL”, difuzata miercuri, 23 decembrie , de la ora 19.00!

Pana atunci Robbie Williams, la cererea lui Simon Cowell , renumitul membru al juriului si producator al emisiunii-concurs X Factor, va lua  parte la show in decursul editiei viitoare in calitate de jurat. Simon a motivat acesta dorinta caracterizandu-l pe Robbie Williams ca fiind un tip amuzant si cu instincte foarte bune.

Mai multe detalii despre viata si cariera muzicala artistului vor fi difuzate miercuri, 23 decembrie, de la ora 19.00, la “MTV IDOL”. Fanii lui Robbie Williams vor avea parte de single-urile care i-au adus faima si aprecierea peste tot in lume.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea