Showbiz

#pop #concert #robbie williams #romania #bucuresti

Robbie Williams, live pe ecranul unui cinematograf bucurestean

Concertul de revenire a lui Robbie Williams care va avea loc pe 20 octombrie, la Londra, in cadrul BBC electric Proms, urmeaza sa ruleze in 200 de cinematografe europene, inclusiv The Light Cinema din Bucuresti, se arata intr-un anunt postat pe site-ul oficial al artistului.

Concertul lui Robbie va putea fi urmarit de bucuresteni de la ora 22.00. Biletele costa 50 de lei si urmeaza sa poate fi achizitionate incepand cu 9 octombrie.

Este primul concert pe care Robbie Williams il sustine dupa o pauza de trei ani. Williams urmeaza sa-si lanseze pe 12 octombrie un nou single, “Bodies”. Acesta este primul extras pe single de pe "Reality Killed The Video Star", un disc nou-nout semnat Robbie Williams care urmeaza sa se gaseasca in rafturile magazinelor incepand cu 9 noiembrie.

Robbie Williams si-a inceput cariera in 1990 alaturi de celebru grup pop Take That, in care a activat pana in 1995. Dupa despartirea de Take That, Williams a reusit sa-si construiasca o cariera solo de succes. Discurile sale s-au vandut in intreaga lume in peste 55 de milioane de exemplare.
 
Urmareste mai jos spotul de promovare a concertului de revenire a lui Robbie Williams:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea