Showbiz

#nou #melodii #balade #album #muzica #robbie williams #rock #pop

Robbie Williams le promite fanilor un album cu balade

Robbie Williams inregistreaza un nou album care va contine mai multe balade, potrivit informatiilor date de producatorul sau, Trevor Horn, pentru publicatia The Sun.

Pe langa asta, Horn a tinut sa precizeze ca, desi, materialul discografic e departe de a fi gata, atunci cand va iesi pe piata ii va soca pe fanii artistului.

Din 2006, cand a lansat „Rudebox”, Robbie Williams nu a mai scos niciun album. Insa cantaretul le promite fanilor ca ceea ce a pregatit va fi de mare senzatie. Intr-un post de pe blogul sau personal, Robbie a precizat ca a inregistrat 50 piese, toate foarte bune si cu un potential mare de a ajunge hituri.

Mai mult decat atat, pentru a se asigura ca revenirea lui va fi una de proportii , artistul a renuntat la serviciile fostului publicist si a incheiat un contract cu aceeasi echipa care se ocupa de Radiohead , Pet Shop Boys sau Lily Allen .

Robbie Williams - Rudebox

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea