Showbiz

#lansare #cantec #album #robbie williams

Robbie Williams lanseaza un nou album in noiembrie

Robbie Wiliams isi va lansa cel mai recent album, Reality Killed The Video Star, pe 9 noiembrie, informeaza aceshowbiz.com.

Robbie Williams se pregatit cu noi materiale pentru fanii sai. Compania de productie a cantaretului a confirmat ca album de revenire pe scena muzicala, dupa mai bine de trei ani de pauza, va fi gata de lansare pe 9 noiembrie.

Albumul se numeste Reality Killed The Video Star si a fost produs de Trevor Horn, care a lucrat si cu Pet Shop Boys si Paul McCartney. Inainte de lasnarea albumului, Robbie va lansa si un nou cantec, Bodies, pe 12 octombrie.

"Noul meu album este super tare. Vechiul Robbie, noul Robbie si un Robbie pe care nimeni nu l-a intalnit. Sper sa fie la fel de bun pe cat cred eu ca este", a declarat Robbie Williams.

De asemenea, cantaretul va merge si intr-un turneu in lunile ianuarie, februarie si martie.

"Dupa lansarea albumului, Robbie va pleca intr-un turneu de promovare prin Europa, iar primul concert va avea loc la Arena 02 din Londra", a declarat o sursa.

Robbie Williams - Tripping

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea