Showbiz

#pastile #anti-depresive #dependent #robbie williams

Robbie Williams - dependent de anti-depresive

Robbie Williams se plange ca inca este dependent de medicamente menite sa-l ajute sa faca fata starii depresive prin care trece, scrie contactmusic.com.

Cantaretul nu vrea sa-si intrerupa cu niciun chip medicatia pentru ca atunci cand nu ia pastile are tendinte sinucigase. Fostul membru Take That a fost depedent de alcool si droguri o lunga perioada de timp, reusind sa-si revina dupa mai multe vizite la clinicile de dezintoxicare.

Robbie s-a tinut departe de alcool si droguri dupa ce a fost internat in 2007 la un centru din Arizona chiar in ziua in care implinea 33 de ani. Totusi, artistul a recunoscut ca inca ia anti-depresive de frica sa nu o apuce din nou pe cai gresite.

“Sunt sigur ca voi avea din nou tendinte sinucigase, daca nu le mai iau. Nu vreau sa mai trec prin acele momente ingrozitoare. Imi este frica”, a spus Robbie Williams.

Vedeta pop a reusit sa revina in 2009 in atentia fanilor cu un nou album, Reality Killed the Video Star, un concert transmis live de la Londra prin satelit in 250 de cinematografe din intreaga lume si reuniunea multasteptata cu membrii Take That.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea