Showbiz

#pop #rihanna #monden #linie vestimentara #moda

Rihanna vrea sa lanseze o linie vestimentara

Rihanna se pregateste sa lanseze o linie de haine. Artista nu este la primul contact cu design vestimentar , aceasta realizand un model la inceputul acestui an pentru o .

Cantareata care a fost vazuta frecvent la prezentarile de moda, a spus ca „ absolut sigur” va crea un tip de haine, dar refuza sa dea mai multe detalii.

„Nu pot sa spun cand va fi lansat, dar sigur se va intampla”, a declarat diva pentru la o prezentare de moda Gucci din Milano. „Nu ma grabesc. Vreau sa imi rezerv timp pentru asta.”

Rihanna a fost implicata intr-un proiect la inceputul acestui an care s-a numit „Fashion Against Aids” in care a facut echipa cu H&M pentru a crea o colectie de haine ce includea tricouri si insigne.

De asemenea, artista a facut un parteneriat cu Totes, parteneriat ce implica realizarea de umbrele „la moda”.

Cantareata de senzatie, Rihanna si-a facut aparitia pe scena pentru prima data in 2005, odata cu single-ul naucitor „Pon de Replay” care intr-un ritm fulgerator a devenit imnul distractiei. De atunci Rihanna a devenit noua imagine a revistei „CoverGirl” si castigatoarea o milioane de premii.

„Good Girl gone Bad” este prima capodopera a Rihannei. Neapeland niciodata la strategii invechite, cantareata de succes si-a finisat cel mai frumos disc al scurtei sale cariere.

Dupa ce a sucit mintile faniilor cu piesa „Umbrella” inclusa pe albumul „Good Girl Gone Bad”, tanara artista a scos LP-ul „Good Girl Gone Bad: Reloaded”, o reeditare a primul. Materialul include  piese bonus si colaborari de exceptie cu artisti de renume ar fi Jay-Z, Ne-Yo sau Maroon 5 .


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea