Showbiz

#popo #rihanna #clasament #pozitie #single #fergie #nickelback #chris brow

Rihanna, un nou record cu "Disturbia"

Noua piesa a Rihannei – " Disturbia " a atins prima pozitie a topului Billboard Hot Digital Songs, punand astfel capat celor sase saptamani de suprematie ale hitului interpretat de Katy Perry - " I Kissed a Girl ".

Este cel de al cincilea number one "digital" al Rihannei, un record – de la infiintarea topului din octombrie 2004. Precedentele clasate au fost:  "Pon De Replay", "SOS", " Umbrella " (featuring Jay-Z ) si "Take A Bow".

De altfel, Rihanna are opt piese printre cele mai downloadate 200 melodii din istorie, conform Nielsen SoundScan, fiind urmata de artisti precum Fergie , Nickelback si Chris Brown , cu cate cinci.
"Umbrella", "Don't Stop The Music", "SOS", "Take A Bow", "Pon De Replay", "Shut Up And Drive", " Unfaithful " si "Hate That I Love You" (featuring Ne-Yo ) au fost downloadate impreuna de pesre 13 150 000 de ori.

Un alt eveniment istoric este acela ca Sugarland devine primul duo country din cei 52 de ani de existenta Billboard care a atins prima pozitie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea