Showbiz

#scandal #violenta #iubire #relatii #impacare #monden #chris brown #rihanna #r&b #alte-genuri #hip hop

Rihanna se intoarce la iubitul bataus

Dupa nici o luna de la atacul din care Rihanna a iesit destul de "sifonata", aceasta cadou acesteia un colier cu diamant, o bratara precum si un iPod Touch.

O sursa citata de aceshowbiz.com spunea atunci ca Rihanna este inca indragostita de Brown si ca nu poate sta departe de el.

Procuratura din Los Angeles urmeaza sa decida daca aceasta va depune plangere oficiala impotriva rapper-ului, arestat pe 8 februarie pentru violenta domestica .

Fanii Rihannei sunt deopotriva stupefiati si dezamagiti de alegerea artistei de a se impaca cu prietenul agresiv. "Este un exemplu ingrozitor pentru femeile din lumea intreaga. Rihanna m-a dezamagit foarte tare", scria un admirator pe site-ul MTV.com. "Toti barbatii violenti din lume sarbatoresc acum", preciza un alt fan al vedetei, pe acelasi site.

In tot acest timp, tatal Rihannei , Ronald Fenty declara ca este alaturi de fiica lui, oricare ar fi decizia acesteia. "Imi iubesc fiica, indiferent de calea pe care o alege. O voi sprijini atat la bine, cat si la rau. Daca aceasta este calea pe care doreste sa o urmeze, atunci o voi sprijini", a precizat acesta pentru "US Weekly".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea