Showbiz

#rihanna #lady gaga #roscata

Rihanna: "Roscatele se distreaza cel mai mult"

Dupa ce si-a schimbat radical lookul in urma cu cateva luni, Rihanna insista acum ca roscatele se distreaza cel mai mult.

Schimbarea majora de imagine a avut un efect pozitiv asupra cantaretei din Insulele Barbados, care spune acum ca se distreaza mai mult.

"Roscatele se distreaza cel mai mult! Dar au si cel mai mult de munca", a declarat Rihanna, citata de omgmusic.com.

"Ma plictisesc repede, dar acum sunt foarte multumita de parul meu. Il voi schimba probabil in curand. Voi schimba stilul sau coafura, culoarea probabil ca nu, deoarece trebuie sa fii atenta sa nu-ti schimbi culoarea prea des", a mai spus Rihanna.

Cantareata care urmeaza sa lanseze albumul "Loud" in luna noiembrie, spune ca si-a schimbat si stilul vestimentar, pentru ca se plictisise de influenta lui Lady Gaga in moda.

"Multi oameni se imbraca acum ca Lady Gaga, cu pernutele la urmei si cu look-ul arhitectural si dur. Eu am depasit momentul. Acum imi plac print-urile florare, care pana acum nu mi-au placut", a spus Rihanna in urma cu cateva saptamani.

"Trend-urile sunt plicticoase. E foarte plictisitor sa vezi ca toata lumea de imbraca la fel", a declarat cantareata pentru Billboard.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea