Showbiz

#rihanna #chris brown #agresiune #instanta

Rihanna inca il mai iubeste pe Chris Brown

Rihanna nu a renuntat la ideea de a-l ierta pe fostul iubit bataus, Chris Brown cu care vrea sa se impace, informeaza aceshowbiz.com.

In urma unui interviu pe care Chris Brown l-a acordat revistei People, in care declara ca inca o iubeste pe Rihanna, aceasta a raspuns ca si ea simte acelasi lucru.

"Ii este foarte dor de el pe zi ce trece si este foarte trista. Acum Rihanna se simte puternica, insa in trecut nu stia pe ce drum sa apuce. Inca il mai iubeste pe Chris si il vrea inapoi", a dezvaluit o prietena pentru revista Ok.

Chiar si avocatul Rihannei a confirmat ca vedeta se gandeste serios sa il primeasca inapoi pe Brown. Rihanna este de parere ca ordinul de interdictie acordat lui Chris, prin care nu avea voie sa se apropie de ea timp de cinci ani, i se pare inutil.

"Rihanna considera acest ordin de restrictie inutil si nu crede ca e nevoie ca un intreg teren de fotbal sa ii desparta. Ea l-a iertat si ii pare rau ca s-a intamplat asa", a mai declarat sursa.

Pe 25 august, Chris Brown a fost condamnat la cinci ani de inchisoare cu suspendare pentru agresarea cantaretei Rihanna in seara de 8 februarie. Acum este oblligat ca in toata aceasta perioada sa vina la fiecare trei luni in instanta. Urmatoarea infatisare trebuie sa aiba loc pe 19 noiembrie .

Rihanna & Jay Z - Umbrella

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea