Showbiz

Richard Gere va juca cu Hilary Swank

Richard Gere , desi nu mai este la prima tinerete, ramane unul dintre cei mai ocupati actori de la Hollywood. Actorul american a semnat de curand pentru a juca in doua proiecte cinematografice importante: o drama biografica despre viata aviatoarei si una politista, intitulata Brooklyn’s Finest.

In Amelia , film care se va concentra pe relatia zbuciumata dintre celebra aviatoare si sotul ei, editorul George Putnam, Richard Gere va juca alaturi de Hilary Swank. Regia este semnata de Mira Nair, iar scenariul de Ron Bass, care va si unul dintre producatorii executivi ai filmului, ca si Swank. Filmarile vor incepe luna aceasta la Toronto si vor continua in Nova Scotia si Africa de Sud.

Cea de-a doua drama in care va juca Richard Gere, Brooklyn’s Finest, spune povestile a trei politisti newyorkezi, aparent fara nicio legatura intre ei, dar care ajung totusi in acelasi punct, in ciuda unor cariere diferite. Din distributia filmului regizat de Antoine Fuqua (Training Day, King Arthur), mai fac parte Ethan Hawke, Don Cheadle si Ellen Barkin. Filmarile sunt programate sa inceapa in aceasta vara, pentru ca pelicula sa ajunga in cinematografe in 2009.

Pe Richard Gere l-ati putut vedea recent in The Hunting Party, si in curand, il veti putea urmari in filmul lui Todd Haynes, I’m Not There, alaturi de Cate Blanchett, Christian Bale si Heath Ledger.

Trailer The Hunting Party


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea