Showbiz

#cinema studio #anonimul #international #festival de film #boogie

Retrospectiva festivalului Anonimul la Cinema Studio

In perioada 3-5 octombrie 2008 , la , va avea loc retrospectiva editiei a V-a a Festivalului International de Film Independent Anonimul, eveniment care s-a desfasurat Intre 11 si 17 august 2008, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii.

Retrospectiva debuteaza vineri, , la orele 12:00, cu proiectia scurtmetrajelor romanesti aflate in competitie anul acesta si se incheie duminica, 5 octombrie 2008, orele 19:00, cu Seara de Gala, cand va fi proiectat filmul Lumina tacuta, in regia mexicanului Carlos Reygadas, castigatorul Trofeului Anonimul 2008.

In programul retrospectivei figureaza filmele , , Ivo Baru, , Paul Manolescu, Paul Sorin Damian si Gabriel Achim), va fi si el proiectat In fata publicului de la Cinema Studio din Bucuresti.

Elevii si studentii au acces gratuit la eveniment, in limita locurilor disponibile. Festivalul este organizat de Fundatia Anonimul, cu sprijinul Centrului National al Cinematografie


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Boogie de Radu Muntean, cu Dragos Bucur si Anamaria Marinca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea