Showbiz

#restul e tacere #nae caranfil #sergiu nicolaescu

"Restul e tacere" deschide IPIFF 2008

Filmul lui Nae Caranfil , Restul e tacere va deschide a treia editie a Festivalului International al Producatorilor de Film Independenti - 2008. Evenimentul va avea loc la Constanta si Mamaia, intre 14 si 20 iulie, iar gala de deschidere a festivalului va avea loc luni, de la ora 19.00, la Teatrul National Constanta.

Filmele care vor rula in cadrul IPIIF 2008 sunt cuprinse in trei categorii: competitia de lung metraj (fictiune si documentar), scurt metraj (fictiune si documentar) si competitia scolilor de film (scurt metraj de fictiune, documentar si animatie).

Restul e tacere si Supravietuitorul lui Sergiu Nicolaescu vor concura in competitia de lungmetraj alaturi de pelicule precum Nu exista tara pentru batrani/No Country for old Men, Va curge sange/There Will be Blood, Remuscare/Atonement sau Iubire cu gust de afine/My Blueberry Nights.

Filmele inscrise in competitie vor rula de dimineata pana seara in doua sali ale Cityplex Tomis Mall dotate modern, la Teatrul National Constanta, la arenele Tomis si cinema pe plaja in Mamaia.

Trailer Restul e tacere



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea