Showbiz

#charlie sheen #brooke mueller

Renunta Charlie Sheen si Brooke Mueller la divort?

Dupa un an in care au stat despartiti, Charlie Sheen si Brooke Mueller ar putea renunta la actiunea de divort pentru a da o noua sansa casniciei lor.

Distractiile cu staruri porno ascund, se pare, dorinta lui Charlie Sheen de a se impaca cu sotia sa, Brooke Mueller.

Soacra actorului, Moira Fiore, a declarat ca fiica sa si Charlie Sheen ar putea renunta la actiunea de divort depusa in data de 1 noiembrie 2010 , la aproape un an dupa despartire.

"Vorbesc tot timpul despre impacare si Brooke mi-a zis ca ea si Charlie incearca sa-si porneasca din nou casnicia. Ea pare gata sa incerce din nou", a explicat soacra, citata de Femalefirst.co.uk.

Charlie Sheen si Brooke Mueller s-au casatorit in 2008 si au impreuna doi gemeni de un an si jumatate. Cei doi s-au despartit dupa Craciun, in 2009, cand actorul a amenintat-o cu un cutit.

"Charlie i-a spus ca lucurile nu au mers deloc bine pentru el in ultima vreme. Cred ca o face sa se simta vinovata si cred ca vrea sa se impace cu ea", a mai spus soacra.

In ultimul an, Charlie Sheen a fost implicat in mai multe scandaluri si a vizitat un centru de dezintoxicare .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea