Showbiz

#renee zellweger #bridget jones #hollywood #actrita

Renee Zellweger despre un nou Bridget Jones: "Nu stiu nimic!"

Renee Zellweger afirma ca nu stie nimic despre un al treilea film al seriei Bridget Jones , desi informatiile aparute de curand in presa aratau ca actrita a semnat deja pentru acest rol, anunta femalefirst.co.uk.

"Am fost intrebata mereu despre asta, dar nu stiu nimic", a tinut sa precizeze Renee Zellweger, vedeta din primele doua filme Bridget Jones.

Potrivit informatiilor aparute prin presa internationala in vara acestui an, noua pelicula a francizei s-ar fi bazat pe o serie de articole scrie de Helen Fielding, care este, de altfel, autoarea bestseller -urilor „Jurnalul lui Bridget Jones” si „Bridget Jones: La limita ratiunii”.

Ba mai mult de atat, ziarul britanic The Independent ne-o si prezinta pe eroina trecand pragul celor 40 ani si dornica sa devina mama.

Prima parte din seria Bridget Jones a fost lansata in 2001. Pelicula a reprezentat un succes fantastic, inregistrand vanzari record . Tocmai de aceea, producatorii s-au gandit la o continuare si in 2004, cand in cinematografe a intrat Bridget Jones: The Edge of Reason.

Urmareste trailer-ul filmului Bridget Jones: The Edge of Reason cu Renee Zellweger in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea