Showbiz

#james bond #the hobbit #darren aronofsky #robocop

Remake-ul filmului Robocop a fost anulat

Remake-ul filmului Robocop , pe care Darren Aronofsky intentiona sa-l aduca la viata, nu va ajunge niciodata pe marile ecrane – proiectul a fost anulat.

Cei de la femalefirst.co.uk sustin ca regizorul filmului The Wrestler si-a anuntat mai demult intentia de a face un remake dupa Robocop, filmul din 1987 care l-a avut in rolul principal pe Peter Weller, dar proiectul a fost amanat la inceputul acestui an din cauza problemelor financiare prin care trece compania MGM .

Compania a fost scoasa la vanzare in 2009 dupa ce a strans foarte multe datorii. Imposibilitatea de a asigura viitorul firmei a dus la intreruperea unor proiecte importante, ca viitorul James Bond sau prequel-ul Stapanului Inelelor, The Hobbit.

Acum, Robocop a devenit ultima victim a situatiei turbulente din cadrul companiei MGM.

Initial s-a crezut ca decizia este una temporara si ca Aronofsky se va putea apuca de treaba imediat dupa ce se vor linisti apele in cadrul MGM. Insa dupa anularea unor productii ca urmatorul film Bond si prequelul The Hobbit, care pareau aproape sigure ca vor ajunge pe marile ecrane, anularea lui Robocop parea cea mai probabila decizie.

O sursa din cadrul proiectului a declarat pentru Moviehole.net ca “Robocop este “pa”. Caput. Anulat. A fost una dintre primele victim. Oricum, Aronofsky si-a pierdut interesul in proiect."

Conform sursei celor de la Moviehole, insusi Aronofsky si-a pierdut interesul in noul Robocop. Cred ca noi trebuie sa ne multumim cu cele trei filme Robocop care sunt pe piata.”

Urmareste trailerul filmului The Wrestler, in regia lui Darren Aronofsky.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea