Showbiz

#steve winwood #eric clapton #concert #blues #rock #alte-genuri

Reguli de acces la concertul Eric Clapton & Steve Winwood

Eric Clapton si vor sustine un concert extraordinar, vineri, 11 iunie, pe foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil), aparate de inregistrare audio-video.

Accesul cu umbrele nu este permis. In caz de ploaie, va rugam sa folositi pelerine de ploaie.

Accesul cu medicamente este permis doar in baza retetei medicale aferente.

Rugam publicul sa nu vina cu bagaje, genti voluminoase sau alte lucruri de valoare. Nu exista un un spatiu de depozitare securizat.

Curatenie

Spectatorii sunt rugati sa contribuie la pastrarea curateniei pe toata durata evenimentului, sa nu arunce gunoaie decat in recipientele destinate colectarii acestora. Organizatorii au asigurat amplasarea recipientelor de colectarea gunoaielor si au luat toate masurile pentru a sustine pastrarea curateniei.

Copii

Prezenta copiilor sub 12 ani nu este recomandata din cauza zgomotul de amploare produs in cadrul evenimentelor de acest tip, peste nivelul suportat de cei mici. Prezenta copiilor sunt 7 ani este strict interzisa. In situatia in care parintele alege sa vina insotit de copil, accesul acestuia se va putea face doar pe baza unui bilet valid, fara gratuitate sau reducere la achizitionarea acestuia.

Bilete

Este strict interzisa vanzarea sau cumpararea invitatiilor si vanzarea sau cumpararea biletelor la suprapret. Organizatorii isi rezerva dreptul de a interzice intrarea in sala a persoanelor care vor fi depistate ca desfasoara astfel de activitati si de a confisca invitatiile, respectiv biletele, aflate in posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roaga publicul ca, in cazul in care sesizeaza nereguli, sa se adreseze echipei de securitate sau reprezentantilor organizatorilor.

Biletele la concertul Eric Clapton & Steve Winwood se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, Vodafone, librariile Humanitas, Carturesti. Pentru cumparare online si consultarea planului locatiei, accesati eventim.ro.

Recomandam cu fermitate achizitionarea biletelor doar din punctele autorizate. Toate biletele vor fi scanate la intrare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Experti It

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: 8 functii ignorate ale smartphone-ului care iti imbunatatesc considerabil viata

Experti It

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Experti It


Citeste pe divahair.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare