Showbiz

#actor #cancer #cinema #hollywood #deces #patrick swayze

Regretul lui Patrick Swayze: n-a apucat sa fie tatic

Cel mai mare regret al lui Patrick Swayze a fost ca ca n-a putut deveni tatic, anunta femalefirst.co.uk.

Starul din Dirty Dancing, care a murit saptamana trecuta dupa ce a pierdut lupta impotriva cancerului pancreatic, isi dorea cu disperare sa aiba un copil cu sotia sa, Lisa Niemi, si a fost devastat cand femeia a pierdut o sarcina in 3 luni.

Dupa teribila pierdere, cuplul (impreuna de 33 ani) a mai incercat sa faca un copil, insa Lisa n-a mai reusit sa ramana insarcinata.

Scriindu-si memoriile in cartea sa „The Time Of My Life ”, Patrick spunea: „De abia asteptam sa devin tatic, sa am un copil cu aceasta femeie pe care o iubesc atat de mult. Si am vrut sa fiu cel mai bun tata din lume, sa fiu cum a fost tatal meu pentru mine”.

„Am fost complet devastat cand am aflat de sarcina pierduta . Am vrut sa mai incercam, dar pierderea suferita era atat de puternica incat parca nu reuseam sa facem ceea ce trebuie. Ne-am gandit ca avem multi ani inaintea noastra. Pana la urma, ulterior, am luat-o de la capat, sperand ca Lisa va ramane insarcinata. Insa nu a fost sa fie”, a mai adaugat artistul.

Trupul neinsufletit al lui Patrick Swayze a fost incinerat saptamana trecuta. Cenusa este tinuta momentan in biroul avocatului sau. Probabil va ramane acolo pana ce Lisa va face aranjamentele necesare pentru ca aceasta sa fie mutata. Se zvoneste ca urna isi va gasi linistea la ferma cuplului din New Mexico .

Urmareste trailer-ul filmului Powder Blue cu Patrick Swayze in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea