Showbiz

#terry gilliam #heath ledger #the dark knight

Regizorul Terry Gilliam ii critica pe producatorii lui "The Dark Knight"

, regizorul ultimului film in care a ajucat inainte de a muri, a criticat campania de promovare noului film din seria Batman, spunand ca producatorii se folosesc de moartea tragica a actorului pentru ce face publicitate filmului.

Heath Ledger a decedat in luna ianuarie a acestui in urma unei supradoze accidentale de antidepresive , lasand neterminat filmul lui Terry Gilliam, The Imaginarium of Doctor Parnassus.

Gilliam ii acuza pe producatorii lui The Dark Knight ca profita de zvonurile aparute recent in presa potrivit carora Heath Ledger va fi cel putin nominalizat la Oscar in 2009 pentru interpretarea ticalosului Joker , ca sa faca publicitate filmului. "Cei de la Warner Bros. stau la baza acestor zvonuri, dar ei ar face orice ca sa faca reclama filmului. Se comporta ca un rechin care devoreaza tot ce poate", a comentat regizorul.

The Imaginarium of Doctor Parnassus este practic ultimul film in care a jucat Heath Ledger. Din distributia peliculei mai fac parte Johnny Depp, Colin Farrell si Jude Law. Nu se stie deocamdata cand va fi lansat filmul, acesta aflandu-se inca in etapa de post-productie.

Trailer The Dark Knight



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea