Showbiz

Regizorul Marian Crisan - despre succesul de la Cannes

Regizorul Marian Crisan , distins cu Palme d'Or la Cannes pentru scurmetrajul Megatron , a declarat, marti, in cadrul primei conferinte de presa de dupa castigarea trofeului ca, intr-un fel, se astepta la aceasta victorie si ca filmul a impresionat juriul prin modul de abordare .

"Intr-un fel, ma asteptam. In ultimele zile am simtit ca avem sanse. Discutam cu ceilalti regizori si stiam ca o sa fie unul dintre cele patru filme favorite”.

Regizorul a spus ca atat publicul, cat si juriul au fost atrasi de modul de abordare al filmului. "Presedintele juriului de scurtmetraj m-a felicitat si a fost cel care a optat pentru noi. A fost o ocazie sa ne imprietenim cu toti regizorii", a mai spus Marian Crisan.

"Am avut si cadre de trei minute fara taiere. Am vrut sa iesim din scurtmetraj, care este mai alert. Dupa primul cadru, la proiectie s-a simtit o vibratie in sala. Se vedea ca este o altfel de atmosfera, o emotie care s-a transmis (...). Era un film mai curat. Nu am venit cu aceeasi dorinta de a impresiona ", a completat regizorul, explicand iesirea din tiparele scurtmetrajului a productiei Megatron.

In incheierea conferintei de presa, Marian Crisan a mentionat ca are in lucru doua scenarii de lungmetraj, dar in toamna se va hotari la care incepe filmarile.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea