Showbiz

Regizorul lui "The Incredible Hulk" se indreapta spre "Strays"

Regizorul de origine franceza , al carui film, / este liderul box-office-ului american de weekend-ul trecut, poarta negocieri pentru a semna regia thriller-ului Strays.

Filmul spune povestea unui grup de consultanti care, aflati intr-o calatorie in Rusia, ajung din greseala in mijlocul unui oras radioactiv abandonat si sunt nevoiti sa faca fata unor obstacole periculoase pentru a-si salva vietile. Pana in acest moment nu se cunosc alte date referitoare la productia filmului.

Printre filmele regizate de Louis Leterrier se mai numara Transporter 2, cu Jason Statham in rolul principal si filmul de actiune Unleashed cu Jet Li, toate devening succese comerciale.

Cel mai recent succes al lui Leterrier este The Incredible Hulk, cu Edward Norton in rolul unui cercetator care cutreiera lumea in incercarea de a gasi un leac pentru boala ce-l transforma intr-un urias monstru verde.

Trailer The Incredible Hulk


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea