Showbiz

#kevin smith #avion #gras

Regizorul Kevin Smith - dat jos din avion pentru ca e prea gras

Pe Kevin Smith il stiti, cu siguranta, din comediile in care joaca un tip gras , imbracat cu un palton negru si lung si care nu spune mai nimic. In realitate insa, Smith s-a dezlantuit verbal si intr-un limbaj nu tocmai decent, dupa ce a fost dat jos dintr-un avion al Southwest Air pentru ca era prea gras, scrie revista People.

Smith a lansat atacul asupra companiei aeriene americane pe Twitter pentru a se razbuna pentru umilinta suferita in timp ce incerca sa ajunga din Oakland la Burbank (California).

Cei de la Southwest Air si-au cerut scuze pentru neplacerile create, dar au declarat ca au fost nevoiti sa aplice aceasta masura din motive de securitate si confort fata de ceilalti pasageri.

Kevin Smith, in varsta de 39 de ani, a cumparat initial doua bilete asa cum procedeaza de fiecare data cand zboara cu Southwest, insa a decis sa schimbe zborul, iar la bordul avionului nu mai existau doua locuri alaturate disponibile. Asa ca regizorul a achizitionat un singur bilet. Desi, insotitoarele de zbor ii indicasera locul in avion, Smith a fost rugat ulterior sa coboare.

“Daca un pasager depaseste locul pe care il ocupa si deranjeaza un alt pasager asezat langa el, care nu se va simti confortabil pe parcursul zborului sau nu va putea fi evacuat in caz de urgenta, atunci pasagerul va trebui sa respecte regulile de siguranta ale companiei aeriene”, a mentionat Southwest intr-un  comunicat.

Kevin Smith: “Stiu ca sunt gras”

Smith, care l-a interpretat pe Silent Bob in filmul Clerks, a primit un voucher de 100 de dolari si a ajuns, in cele din urma, la destinatie cu un alt zbor. Insa nu a acceptat scuzele companiei aeriene. “Nu am incalcat nicio regula, nu am pus pe nimeni in pericol (ce, m-am rostogolit peste alt pasager?)”, a scris Smith pe Twitter.

“Stiu ca sunt gras. Am vazut pe cineva mai gras ca mine in acel avion, dar nu l-am dat de gol, ca sa nu-l dea si pe el jos”, a continuat regizorul intr-un alt post pe Twitter. Acesta a mai adaugat ca desi intreaga experienta a fost extrem de jenanta, a reusit sa faca fata datorita "antrenamentului" de la Jersey Girl (unul dintre cele mai proaste filme realizate vreodata, a carui regie a fost semnata de Kevin Smith).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea