Showbiz

Regizorul horror-ului "The Blair Witch Project" revine cu "The Objective"

Regizorul filmului , Daniel Myrick, revine in atentia cinefililor cu un nou proiect, dupa noua ani de la succesul celebrului horror.

In 1999, aparea in cinematografe pelicula The Blair Witch Project , un film ai carui protagonisti sunt urmariti de o prezenta supranaturala in timpul unei excursii. Productia cu un buget de doar 35.000 de dolari si care a folosit tehnici de filmare simple, pentru a da impresia ca este opera unor amatori, a facut senzatie in intreaga lume, reusind sa stranga incasari de 250 de milioane de dolari la nivel mondial.

Acum regizorul Daniel Myrick revine pe marile ecrane cu lungmetrajul The Objective. Actiunea filmului se petrece in muntii din Afganistan si urmareste povestea unui agent CIA si a echipei sale care trebuie sa faca fata unor amenintari supranaturale.

The Objective a fost proiectat in premiera la Festivalul de Film Tribeca din New York. Noua productie seamana ca tehnica de filmare cu The Blair Witch Project , iar tema confruntarii cu necunoscutul este prezenta din nou. Filmarile au avut loc in Maroc si bugetul total al productiei s-a ridicat la doar 5 milioane de dolari.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea