Showbiz

#varianta horror #pinocchio #guillermo del toro

Regizorul Guillermo del Toro pregateste un "Pinocchio" de groaza

Regizorul mexican guillermo del toro pregateste o ecranizare mai intunecata a celebrei povesti Pinocchio , pe care o va realiza impreuna cu Jim Henson Co., informeaza Variety.

Del Toro lucreaza la scenariul noului film alaturi de Gris Grimly, care va fi si unul dintre co-regizorii lui Pinocchio. Regizorul lui Hellboy a dezvaluit intentia sa de a-l aduce pe Pinocchio pe marile ecrane in timpul unui interviu acordat unei reviste online si a afirmat ca proiectul va fi gata in aproximativ trei ani si va fi o varianta horror a povestii originale.

Personajul Pinocchio a aparut pentru prima data in secolul 19 in cartea Aventurile lui Pinocchio, scrisa de Carlo Collodi. In 1940, Walt Disney a realizat primul desen animat inspirat de faimosul personaj. Francis Ford Coppola a incercat si el sa-l aduca pe Pinocchio pe ecrane in 1990, dar proiectul a fost abandonat de cei de la Warner Bros.

Guillermo del Toro este implicat intr-o serie de proiecte cinematografice dintre care cel mai important ramane insa The Hobbit, un prequel la trilogia Lord of the Rings care va fi lansat in 2010.

Urmareste trailerul filmului Hellboy 2: The Golden Army, regizat de Guillermo del Toro.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea