Showbiz

Regizorul Ang Lee vrea sa faca un film despre Woodstock

Regizorul taiwanez Ang Lee are in plan lansarea unui film despre festivalul Woodstock , intitulat Taking Woodstock, care se bazeaza pe memoriile lui Elliot Tiber, publicate in 2007 , "Taking Woodstock: A True Story of a Riot, a Concert, and a Life", carte scrisa impreuna cu Tom Monte.

Taking Woodstock este inspirat de povestea vietii unui designer de interior si manager de hotel din Greenwich Village, care a ajuns presedinte al Camerei de Comert Bethel, New York. Acesta a semnat autorizatia de organizare a celui care va deveni legendarul festival Woodstock, din 1969, ce a avut loc la ferma vecinului sau, Max Yasgur.

Proiectul va fi produs de compania Focus Features, iar James Schamus va adapta scenariul dupa cartea lui Tiber. Cea mai recenta colaborare dintre Ang Lee si Schamus este chiar ultimul film al regizorului, drama Lust, Caution, premiat la Festivalul de la Venetia 2007, care a fost proiectat recent si in Romania, in cadrul festivalului de film B-EST.

TrailerLust, Caution


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea