Showbiz

#comedie #filme de actiune #vrea #reese witherspoon #monsters vs aliens

Reese Witherspoon vrea sa fie noua Angelina Jolie a filmelor de actiune

Reese Witherspoon , desi are in palmares un Glob de Aur si un premiu Oscar, tanjeste dupa un rol intr-un film de actiune , scrie FemaleFirst.

Actrita isi doreste foarte mult sa devina o eroina a filmelor de actiune precum Angelina Jolie si ar fi dispusa chiar sa petreaca multe ore la sala de fitness pentru forma fizica necesara pentru un astfel de rol.

“Mi-ar placea foarte mult sa joc intr-un film de actiune. Imi place s-o urmaresc pe Angelina Jolie in filme precum Mr. And Mrs. Smith. Cred ca filmele in care femeile au putere si o personalitate pe masura sunt interesante. Sunt foarte nerabdatoare sa joc intr-un asemenea film”, a spus Reese Witherspoon.

Pana sa joace intr-un film de actiune, Reese isi incearca norocul ca si cantareata, insa fiica sa este dezamagita de talentul mamei sale. “Imi place sa cant prin casa si in masina, dar fiica mea uraste acest lucru. Mi-a spus ca apreciaza faptul ca o duc cu masina la concerte, dar nu vrea s-o fac de rusine in fata unor cantareti profesionisti, pentru ca eu sunt cantareata doar in filme”, a povestit amuzata actrita in varsta de 32 de ani.

Reese Witherspoon a jucat recent in comedia Four Christmases, iar mai nou isi imprumuta vocea unui personaj din filmul de animatie Monsters Vs. Aliens.

Urmareste trailerul filmului de animatie Monsters Vs. Aliens.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea