Showbiz

#rock #alte-genuri #red hot chili peppers #revenire #concert #neil young

Red Hot Chili Peppers revin pe scena

Americanii de la red hot chili peppers si-au anuntat revenirea pe scena in 2010, cu ocazia unui concert organizat in onoarea cantaretului Neil Young.
 
Dupa o pauza de doi ani, grupul va canta in cadrul evenimentului intitulat  Playing MusiCares 2010, programat pentru 29 ianuarie 2010. Pe scena vor mai urca Norah Jones, Wilco si James Taylor.
 
Din 2008, anul in care trupa a luat o pauza, membrii Red Hot Chili Peppers s-au concentrat asupra proiectelor muzicale personale. Astfel, Flea, basistul trupei, activeaza in super-grupul infiintat de Thom Yorke , vocalul formatiei Radiohead.
 
Dupa cum a declarat recent Chad Smith, bateristul celor de la Red Hot Chili Peppers, se lucreaza deja in studio la un nou album Red Hot Chili Peppers, insa deocamdata nu se stie data la care acesta va fi lansat. 
 
Trupa Red Hot Chili Peppers a luat fiinta in 1983, la Los Angeles, fiind o combinatie interesanta de mai multe genuri muzicale: funk, punk rock, rock alternativ, rap, heavy metal etc. Dintre hiturile lansate de Red Hot Chili Peppers de-a lungul timpului putem aminti: “ Under The Bridge ”, “ Give It Away ”, “ Californication ”, “Scar Tissues”.
 
Urmareste mai jos videoclipul melodiei "Californication"


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea