Showbiz

Rafaga, din nou la Bucuresti

 

Rafaga va sustine un concert la Bucuresti in data de 12 aprilie, in Parcul Florilor din cartierul Baicului. Alaturi de , in cadrul evenimentului, vor mai concerta trupa Morandi cat si interpretii de muzica populara Gheorghe Turda, Maria Dragomiroiu , Gheorghe Rosoga si Stefania Rares.

Deschiderea spectacolului are loc la 17.30 si este sustinuta de recitalurile interpretilor de folclor ce vor tine pana la 19.30.

In continuare, vor intra pe scena, la ora 19.45, membrii trupei Morandi. Marius Moga si Andrei Ropcea, isi vor incanta fanii cu piesele ce i-au facut celebri pana la 20.45.

Finalul spectacolului ii este dedicat trupei Rafaga. Concertul celebrei trupe latino va tine aproximativ 1 ora si jumatate. Evenimentul se incheie cu un foc de artificii ce va putea fi vizionat de toti cei prezenti.

Rafaga, trupa celebra de cumbia in Argentina

Rafaga este una dintre cele mai importante trupe argentiniene de cumbia. Formatia a luat nastere in 1994 si a inceput prin a sustine mini concerte prin cluburi argentiniene. Grupul si-a castigat repede popularitatea.

Tinuta medievala si accesoriile hippie i-a facut deosebiti pe cei de la Rafaga si le-am marcat stilul. Astazi, trupa Rafaga a ajuns celebra pe harta muzicii internationale, sustinand concerte in diverese colturi ale lumii.

Rafaga a concertat anul trecut in mai multe orase din Romania, iar in Bucuresti a sustinut doua spectacole (pe 9 martie si 15 septembrie).

Urmariti videoclipul piesei "Mentirosa", unul dintre marile succese ale grupului Rafaga

 Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea