Showbiz

#rachel mcadams #black cat #spider-man 4

Rachel McAdams va fi Black Cat in "Spider-Man 4"

Deja nu mai este ca cea de-a patra parte a francizei Spider-Man a intrat in productie, iar zvonurile despre cine va intra in pielea personajelor negative nu contenesc sa apara.

Dupa ce s-a speculat ca Spider-Man 4 va avea un singur anti-erou in persoana lui The Lizard, interpretat de , informeaza cinematical.com.

Pentru cei care nu sunt familiarizati cu acest personaj, Felicia/ Black Cat este o eroina cat se poate de ambigua: uneori este buna, alteori o hoata rea care ar putea fi chiar iubita lui Spider -Man si care nu se da in laturi de la a se folosi de metode ilegale pentru a-si scoate tatal din inchisoare.

Deocamdata nici nu se stie cum va fi abordat personajul Black Cat in noul film Spider-Man. Se va intoarce ea impotriva lui Spider-Man sau isi va pastra ambiguitatea? Dar cum noua productie este inca in etapa de casting, probabil ca Sam Raimi se gandeste la mai mult de doua personaje negative.

Urmareste trailerul filmului Spider-Man 3:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea