Showbiz

#schimbare de look #chimie #sarut #the notebook #ryan gosling #rachel mcadams

Rachel McAdams: "Sarutul poate fi intimidant daca nu exista chimie"

Adeseori, actorii se afla in situatii dificile, atunci cand au de interpretat o scena fierbinte sau chiar si un sarut care la prima vedere pare banal. Rachel McAdams este de aceeasi parere. Actrita, care a fost cuplata cu partenerul ei din filmul Notebook, Ryan Gosling , crede ca sarutul pe platourile de filmare poate fi chiar ciudat.

„Un sarut cu oricine in fata camerei sau nu, poate fi foarte intimidant. Sarut de aproape doua decenii si mereu ma gandesc ca nu o fac cum trebuie. Chimia este foarte importanta intr-un sarut reusit. Poti juca orice, dar este greu cu sarutul. Este mult mai bine daca exista o oarecare atractie”, a declarat McAdams.

McDonald's si schimbari de look

Actrita care va aparea in luna septembrie in filmul The Lucky Ones spune ca inca nu a imbratisat viata de vedeta de la Hollywood. Rachel prefera sa locuiasca in orasul natal Ontario , Canada, unde odata a lucrat la McDonald's timp de trei ani.

„Nu sunt sigura de ce m-au pastrat. Eram o visatoare si o lenesa, asa ca ma lasau sa fiu vocea prietenoasa ce intampina oamenii cand veneau in restaurant. Eram inceata, aranjam mancarea la pachet si se facea o coada pana afara”, si-a amintit starul.

Chiar daca nu s-a acomodat deocamdata cu viata de lux de la Hollywood, cu siguranta actritei ii plac mult schimbarile. Mai ales cele de look. „Mereu modific ceva la mine. Chiar si cand eram tanara, am vrut sa-mi schimb culoarea parului. Eram atat de hotarata, incat l-am vopsit. Iti bagi capul intr-un lighean cu Kool-Aid rosu, timp de patru ore si iese o culoare de caisa. Nu este asa dragut, dar tot este o transformare ”, a completat McAdams.

Insa, in ceea ce priveste schimbarile de parteneri, am putea spune ca Rachel McAdams chiar s-a adaptat la viata tumultuoasa a vedetelor. Poate chiar fara sa isi fi dat seama.

Urmareste trailerul filmului Married Life, cel mai recent film al lui Rachel McAdams.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea