Showbiz

#r. kelly #muzica #r&b #hip hop

R. Kelly lanseaza "Untitled"

Pe 1 decembrie 2009, va lansa cel de-al 10- album din cariera. Acesta se intituleaza simplu: „Untitled”.

Pe discul cel nou vor fi incluse si cele doua single-uri „Religious” si „ ”. Initial, albumul trebuia sa se numeasca „12 Play: Fourth Quarter” si era programat sa apara la sfarsitul anului trecut.

„ Number One ” (feat. Keri Hilson), primul single promovat de Kelly de pe albumul „Untitled” se afla momentan pe locul 75 in Billboard Hot 100 si pe locul 11 in Billboard R&B/ HipHop. Artistul spera sa dea lovitura cu noul material discografic.

Sansele sunt mari, avand in vedere faptul ca saptamanile trecute, „Number One” a reusit sa urce in top pana pe locul 8, facand din aceasta piesa cel de-al 35- lea single semnat R. Kelly care ajunge in top 10 piese R&B/ HipHop.

Artistul a reusit astfel sa-l detroneze pe King Cole, care era in fruntea clasamentului artistilor cu cele mai multe piese ce au intrat in Top 10 de-a lungul vremii.

Desi „Untitled” pare un titlu original si inovativ pentru un disc, acesta nu este folosit pentru prima data. Acum trei ani, trupa Korn a decis sa-si botezeze un material discografic tot cu „Untitled”.

R. Kelly feat. - That`s That

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea